Ρολλά Πυρασφάλειας

Ρολλά Πυρασφάλειας

Λ. Λαυρίου 150, Γλυκά Νερά - Τηλ. 2106042763


ΜΕΝΟΥ

Ρολλά ΠυρασφάλειαςΤΥΧΑΙΟ ΠΡΟΪΟΝ

Γκαραζόπορτες


ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ

Ρολλά Πυρασφάλειας
 Ρολλά Πυρασφάλειας
Τεχνική Περιγραφή
  • Άξονας συγκρότησης: Κατασκευάζεται από σωλήνα χαλύβδινο σωλήνα το οποίο κατασκευάζεται με BS 10219 με ελικοειδή μετρητή ελατηρίων κατασκευασμένα με BS 5216 από σκληρά συρματόσχοινα και τοποθετημένο σε ένα χαλύβδινο άξονα, με ήπιο χάλυβα μεταφέρουν και καταλήγουν σε έδρανα υψηλής ταχύτητας. Το μέγεθος του σωλήνα και του άξονα είναι σύμφωνα με το μέγεθος και το βάρος της πόρτας.
  • Κουρτίνα: Κατατασκευασμένο από το ελάχιστο πάχος 0,9mm, καμπλύλο τμήμα 75mm γαλβανισμένο ατσάλι, αλληλοσυνδεόμενες γρύλιες κατασκευασμένο στο BS ΕΝ 10142 με προστατευτικό ψευδαργύρου επίστρωση των 275g/m. Τελειωμένο με μία γαλβανιζέ "Τ" ενότητα στις κάτω ράγες.
  • Οδηγοί: Κατασκευασμένο από ελάχιστο 3mm x 65mm χαλύβδινους οδηγούς ( το ακριβές μέγεθος εξαρτάται από το μέγεθος του ανοίγματος ) κατασκευασμένο στο BS ΕΝ 10142 με επικάλυψη ψευδαργύρου 275g/m βιδωμένο με 75mmx50mm ατσάλινες γωνιές.
  • Ψάθα: Πεπιεσμένη γαλβανιζέ ατσάλινη ψάθα κατασκευασμένη σε BS ΕΝ 10142 με προστατευτική επικάλυψη ψευδαργύρου 275g/m ολοκληρωμένο με μπράτσα ενίσχυσης όπως απαιτείται να ταιριάζει με το πλάτος του πυράντοχου ρολλού
  • Ηλεκτρική λειτουργία: Βασίζεται σε ηλεκτρικό κινητήρα με ολοκληρωμένη ελεγχόμενη κάθοδο αυτόματη επαναφορά, μηχανισμό απελευθερώσεως solenoid για σύνδεση με το κουδούνι κινδύνου του κτιρίου. Σύστημα αντιγράφων ασφαλείας, χειροκίνητο μηχανισμό και μπουτόν έναρξης με άνοιγμα/κλείσιμο/stop των 415 volt, 3 φάσεων 50hertz ανά στοιχείο και 240volt μονοφασικό για το στοιχείο 2 μόνο. Πιστοποιημένα ηλεκτρικά προϊόντα φέρουν τη σήμανση ce.
  • Πυραντοχή: Τα πυράντοχα ρολλά είναι δοκιμασμένα για μέχρι 4 ώρες αξιόπιστης πυραντοχής και σταθερότητας ε BS 476 τμήμα 22 από το LCP στην Αγγλία.